Свято в ЛОК «Хімік»: сто пудів здоров'я і гарного настрою

18 вересня на базі ЛОК «Хімік» пройшло чудове культурно-спортивне свято «ДНІПРОАЗОТ», приурочений до Дня міста і Дня здоров'я. Спортивно-розважальне свято зібрало понад двісті учасників: сім спортивних команд і їх уболівальників і було чудово організоване в усіх відношеннях.

Всі учасники свята одностайно висловили подяку Голові Правління «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідорову за саму можливість проведення цього свята в дуже нелегкий в економічному відношенні період, за організацію чудового відпочинку, єднання корпоративного духу, заряду бадьорості і гарного настрою.

З напутнім словом до учасників свята звернувся Голова Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» (і голова журі спортивно-культурного свята) С.Л.Сідоров:

- Я дуже радий сьогодні вітати наших чудових учасників свята »Хочу привітати вас з Днем міста, побажати здоров'я, сімейного благополуччя - а свято у нас сьогодні - дійсно сімейне, - нових успіхів, бадьорості, гарного настрою і переможних досягнень у всіх починаннях! Ми впевнено йдемо вперед, долаючи всі труднощі, вміємо добре працювати і добре відпочивати - успіхів усім!

І свято стартувало. Відкрив його наш чудовий ансамбль «Легранд» запальним танцем у виконанні середньої групи ансамблю. А команди приготувалися до змагань. Яскраво і барвисто (всі команди виступали в своїй формі, зі своїми особливими знаками, прапорами, плакатами) пройшов конкурс «Візитка».

Після закінчення всіх спортивних заходів та квестів відбулася церемонія нагородження переможців з врученням дипломів, грамот, призів, вимпелів, кубків, медалей, сувенірів. Нагороди та подарунки отримали всі учасники, але в основному командному заліку перемогла команда цеху карбаміду-1 «Діти Борисова»: капітан - Руслан Соломка. На другому місці - команда РУ «Сто пудів», на третьому - команда АТЦ «Дизель», четверте місце у команди «Грансостав» цеху карбаміду-2.

Суддівство було дружно визнано справедливим, команди зафіксували успіх колективним знімком на пам'ять. У підсумку перемогла дружба ! Як і планувалося.