"Дитячий літній відпочинок 2015": На морському березі, в лісі, в горах – відпочинок на будь-який смак в період цьогорічних літніх канікул

Сьогодні в літньому відпочинку потребують близько 300 дітей азотчиків. Задовго до початку літнього сезону-2015 профкомом «ДніпроАЗОТ» була проведена велика робота з організації відпочинку дітей працівників підприємства. На вибір азотники було запропоновано три дитячих табори:

• Табір «Лісовий» Міжнародного дитячого центру Артек / Карпати знаходиться біля підніжжя гори Буковель, в центрі курорту і його спортивно-розважальної інфраструктури.

Цього літа в ДОТ ім. Усова на двох перших змінах відпочив 101 дитина, відпочинок ще 50 планується на третю зміну, яка розпочнеться 7 серпня. 15 дітей нині відпочиває в ДОК «Чайка» і 41 дитина відпочила в таборі «Лісовому» МДЦ Артек Карпати в Буковелі. Вже зараз зрозуміло, що переважна більшість дітей трудівників нашого підприємства побувають нинішнім літом хоча б в одному з перерахованих вище дитячих таборів відпочинку.

Що ж, діти відпочивають, а дорослі - адміністрація, профком та колектив підприємства - зробили і продовжують робити все можливе для того, щоб їх літні канікули пройшли, як можна краще. Так, з перерахованими вище таборами відпочинку профкомом підприємства були своєчасно укладено договори про співпрацю. Був організований проїзд дітей до місць відпочинку в транспорті «ДніпроАЗОТ» - в табору «Чайка» та ім. Усова дітей доставляють в автобусах нашого АТЦ.

У дорозі для дітей теж все організовано чітко - їх обов'язково супроводжують медична сестра здоровпункту, голова виробничо-масової комісії профкому і предцехкоми АТЦ та цеху карбаміду-2.

За участю батьків, профкомом підприємства в дорогу для дітей купуються сухі пайки і фрукти. Для кожної дитини, що виїздить у табір, готує необхідний пакет документів, який батьки доповнюють довідкою про стан здоров'я та випискою про щеплення з амбулаторної картки дитини.

Загалом, і в нинішньому році, як, втім, і завжди, до дитячого відпочинку на підприємстві поставилися «по-дорослому», тобто серйозно і з повною мірою відповідальності. Сподіваємося, що батьки дітей, які відпочивали в одному з перерахованих таборів, оцінять цей підхід, і залишаться задоволені тим, як провів літо їхня дитина.