«ДНІПРОАЗОТ»: партнерство успішно продовжується

Голова Правління ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідоров і народний депутат України О.І.Дубінін 13 листопада побували в 9-ї міської лікарні, яка днями відзначила свій 60-річний ювілей із дня заснування.

Приводом для їх приїзду стало бажання особисто привітати славний колектив медиків, які роблять так багато корисного для городян на ниві охорони здоров'я. Звертаючись до ювілярів, Голова Правління ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідоров зазначив:

– Ювілей лікарні – це ювілей кожного її працівника, це свято тих, хто присвячує своє життя благородній праці – турботі про життя і здоров'я людини. Всі ми прекрасно розуміємо, що немає більш високої цінності, ніж життя і здоров'я.

Ювілей – це привід зазирнути в майбутнє, пригадати минуле. Кожний пацієнт, який звертається до вас, повинен отримати найбільш якісну допомогу на сучасному рівні, а для цього необхідно створити всі умови.

Незважаючи на величезні труднощі, які відчуває сфера охорони здоров'я, впевнений, що найближчим часом нам вдасться зробити багато для того, щоб умови роботи в усіх лікарнях нашого міста стали краще, а престиж медичного працівника залишився високим і шанованим.

З ювілейною датою вас!

Бажаю щастя, здоров'я, успішного творчого, професійного розвитку! Миру і тепла вашим родинам!

Ми усвідомлюємо, що, як містоутворююче підприємство, повинні не тільки наповнити бюджет, але і допомагати місту у вирішенні соціальних, у тому числі і медичних проблем. Партнерство «ДНІПРОАЗОТу» та 9-ї лікарні вже стало традиційним, і нехай ця традиція буде на благо всім дніпродзержинцям!

Депутат Верховної Ради України О.І.Дубінін, звертаючись до ювілярів, сказав:

– Як народний депутат, хочу зазначити, що, на жаль, уряд України не приділяє належної уваги сфері охорони здоров'я. І в таких умовах стає дуже важливою позиція суспільства і бізнесу, таких містоутворюючих підприємств, як «ДНІПРОАЗОТ». Ми не могли залишитися осторонь і відразу ж відгукнулися на звернення колективу 9-ї лікарні з проханням допомогти в придбанні обладнання.

У своєму слові головлікар 9-ї лікарні Олексій Анатолійович Пономаренко сказав:

– Від імені персоналу та пацієнтів лікарні хочу висловити величезну подяку Олександру Івановичу та Сергію Леонідовичу за постійну увагу до наших проблем, за допомогу і підтримку, за ту особливу опіку, під яку взяли нас народний депутат і «ДНІПРОАЗОТ». Дуже добре, що у Дніпродзержинську є такі люди, для яких турбота про городян – це не порожній звук, а реальні справи, конкретна допомога нашим хворим!