Профспілкове життя

«ДНІПРОАЗОТ» - один з кращих в галузі.

На проведеній нещодавно XVII обласної звітно-виборної конференції профспілки хіміків були обговорені підсумки минулого п'ятиріччя на підприємствах галузі.

Що стосується нашого, то воно відрізнялося в числі небагатьох стабільно працюючих, і де середньомісячна зарплата працівників вище галузевої. «ДНІПРОАЗОТ» також лідирує за таким показником, як організація відпочинку трудящих і членів їх сімей. В якості позитивного був наведений приклад організації контролю за дотриманням безпечних умов праці і комісії з охорони праці профкому «ДНІПРОАЗОТ» (голова В.Ф.Бережний), а також навчання профактиву.

У звітній доповіді голова обласної ради профспілки Г.В.Потуремец зазначив, що ситуація на підприємствах галузі залишається складною. Критика прозвучала особливо щодо питань недостатньої підтримки вітчизняного товаровиробника, ігнорування соціального діалогу з профспілками, припинення фінансування за рахунок соцстраху санаторно-курортного лікування та оздоровлення працівників та їх дітей.

Головою обласної ради профспілки хіміків знову обраний голова профкому нашого підприємства Г.В.Потуремец, його заступником, В.О.Іхненко.