Розкішна концертна програма стала справжньою окрасою святкового вечора

На святкуванні свого дня народження колектив ПК «Хімік» довів, що у свої 45 він «ягідка знову». Як і раніше наш ПК «Хімік» бадьорий і свіжий, а його сьогоднішній вік – дуже смачний і відповідний для того, щоб смакувати радості життя!

Відкривав святковий концерт Голова Правління ПАТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідоров: Багато поколінь дніпродзержинців виросли в стінах Палацу, і сьогодні його вихованці - це сотні людей самих різних віків. Дружний колектив дбайливо зберігає повагу до минулого і вірність традиціям. Ці цінності передаються новим поколінням талантів. Я вітаю колектив ПК "Хімік" з ювілеєм, висловлюю вдячність за професіоналізм, любов до прекрасного і прагнення прищепити цю любов іншим. Нехай Ваша праця ніколи не залишиться непоміченою і дозволить зберегти культурну спадщину для майбутніх нащадків!

На ювілейному вечорі всі гості «Хіміка» отримали багато приємних вражень. Ще б, адже у святковій концертній програмі вони зустрілися з улюбленими артистами творчих колективів ПК – духового оркестру, ансамблів бального танцю «Вега» та сучасного танцю «LeGrand», вокальної студії «Соло», колегами по творчому цеху з Дніпродзержинського обласного музичного училища та цілою плеядою професійних естрадних виконавців високого класу з Києва та Дніпропетровська. Безсумнівно, всі присутні на святі, отримали від зустрічей з ними задоволення і незабутні враження.

Не відчуваючи віку, наш Палац-ювіляр продовжує жити і рухатися вперед, Як і колись він молодий душею, наповнений натхненням і з надією дивиться в майбутнє. Побажаємо ж йому вдачі на цьому шляху. І нехай у азотників завжди буде їх прекрасний Палац культури «Хімік», в чиєму затишному залі вони зможуть єдиною родиною зустрічати свої свята!