Урочисте підведення підсумків і ювілей звання Кращий спеціаліст

22 травня в залі засідань заводоуправління АТ «ДНІПРОАЗОТ» відбулося нагородження переможців виробничого конкурсу серед підрозділів підприємства до Дня хіміка і вручення дипломів Кращим фахівцям АТ «ДНІПРОАЗОТ».

Перед початком нагородження Голова Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» привітав учасників зборів з нагородами:

- Ви заслуговуєте найщедріших слів подяки. Наш колектив пережив дуже складні часи, але в черговий раз довів свою силу і гідність, продемонстрував відданість обраній професії і свого заводу. У нас на «ДНІПРОАЗОТ» працюють відповідальні, професійні, дуже грамотні люди і зараз тут в залі зібралися кращі з кращих. Ваша праця, знання і енергія, вкладені в досягнення підприємства, його стабільність. Завод сьогодні працює, має перспективи розвитку, ми поступово впоралися з труднощами, і вийшли на позитивний баланс. Сьогодні наше завдання - зберігати стабільність, нарощувати кадровий професіоналізм, а що стосується заробітної плати, то будемо її підвищувати.

За підсумками виробничого конкурсу до Дня хіміка Почесне звання Кращий спеціаліст присвоєно 28 працівникам підприємства, яким на урочистих зборах Голова Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідоров і голова профкому підприємства Г.В.Потуремець вручили подарунки.

Подарунки на урочистих зборах були вручені і найкращим виробничим підрозділам. А Почесні грамоти Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників хімічної та нафтохімічної промисловості від голови галузевої обкому профспілок, голова профкому АТ «ДНІПРОАЗОТ» Г.В.Потуремець вручив головам цехових комітетів. Завершивши вручення нагород, Г.В.Потуремець подякував колективу заводу за гідну працю, згуртованість і вірність традиціям підприємства.

Завершилися урочисті збори традиційним колективним збором для знімка на пам'ять. Двадцять п'ятий рік поспіль «ДНІПРОАЗОТ» зберігає і цю традицію.