На допомогу бойовим побратимам

Ветеран АТО, активіст громадської організації «Патріот--2015», небайдужий до проблем бойових товаришів людина - начальник ділянки енергетичного управління «ДНІПРОАЗОТ» Андрій Сергійович Козачок продовжує допомагати нашим солдатам, воюючим на передовій. Для Андрія та його друзів закони військового братства святі - він підтримує постійний зв'язок з однополчанами, живе їх проблемами, разом з друзями-ветеранами бере участь у вирішенні багатьох важливих питань.

Андрій Козачок пішов воювати в АТО в числі перших призовників. Тоді-то бійцям їх 2-й зенітно-ракетної батареї 93-й ОМБР волонтери і подарували жвавий УАЗик, який не раз виручав солдатів у важкій бойовій роботі. У Андрія навіть зберігся знімок, на якому він зображений поруч з прошитої кулями фронтовий машиною. Автомобіль - чесно відбігав по військових дорогах п'ять років - від першої хвилі мобілізації до теперішнього часу. Але навіть метал втомлюється і вірна, перевірена в боях машина почала ламатися і прийшов час для термінового ремонту автомобіля.

Для таких людей, як Андрій Козачок, допомогти бойовим побратимам на передовій - святий обов'язок. Питання покупки запчастин вирішили оперативно - купили необхідне і відправили в Донецьку область: бійці 93-ї ОМБР зараз знаходяться під Авдіївка, а неподалік (в Красноармійську) є відділення «Нової пошти» куди і буде доставлена посилка.

Так, завдяки А.Козачку і ветеранам АТО, скромний автомобіль, надійний друг і помічник солдат, буде тепер уже повністю приведений в порядок і ще послужить нашим хлопцям на передовій.

Запчастини для УАЗика, куплені хлопцями і відіслані на Донеччину.