На «ДНІПРОАЗОТі» відкрито черговий сезон дитячого відпочинку

У нинішньому році червень видався напрочуд теплим і спекотна погода почала настійно нагадувати про відпочинок на морському березі, золотистому піщаному пляжі. І першими ластівкам - поїхати на першу зміну в дитячий табір «Солнцеград» (ДУО ім.Усова) - вже пощастило зануритися в солону морську воду: 52 дитини працівників «ДНІПРОАЗОТ» 20 червня вирушили на оздоровлення та відпочинок в цей табір в приморський Скадовськ.

Наші діти не тільки будуть учасниками цікавої розважальної та пізнавальної програми табірної зміни, а й зможуть поправити здоров'я, зміцніти, засмагнути, адже Чорноморське узбережжя не дарма з давніх-давен славиться своїми лікувальними діями.

У профспілковому комітеті АТ «ДНІПРОАЗОТ» своєчасно подбали про те, щоб діти азотчиків влітку змогли як слід відпочити і оздоровитися. Радує, що у працівників профкому в процесі організації дитячого відпочинку цього року, як і щороку, виявилося багато чудових помічників з числа голів цехових комітетів профспілок і працівників підприємства.

Від щирого серця бажаємо нашій дітворі яскравих вражень, нових друзів і найдобріших спогадів про безтурботні, щасливі дні, проведених влітку 2019 року.