Розарій - улюблений куточок відпочинку

«Август дивиться вереснем», - сказав поет, і, дійсно, літо проводить свої останні дні, може бути, воно затримається ще трошки на клумбах азотівського розарію?

Недарма сюди тягне людей - за сорок з гаком років цей мальовничий куточок став одним з улюблених місць відпочинку. Незмінно в розарій приходять молоді мами з колясками, провести якийсь час в прохолоді і серед такої краси прагнуть пенсіонери, вчителі приводять на екскурсії школярів. І вже багато років по вихідним в розарій на фотосесію приїжджають молодята. Не дивно - адже тут, в нашому улюбленому розарії, росте близько сотні видів рослин, кілька десятків різновидів троянд і трояндових кущів.

Над створенням всієї цієї краси невтомно трудиться невеликий колектив під керівництвом майстра зеленого господарства ГПУ Ніни Миколаївни Дробецької. І крім турбот з благоустрою та розвитку самого розарію, працівники зеленого господарства виконують ще ряд інших корисних справ. У кількох своїх невеликих тепличках щорічно вони примудряються вирощувати тисячі одиниць розсади, яку по весні віддають за заявками в різні структурні підрозділи - щоб промисловий пейзаж підприємства став більш естетичним.

Працівники розарію