Чекаємо в СК «Промінь» всіх любителів спорту

З давніх часів людям добре відомий універсальний і абсолютно надійний спосіб зміцнення здоров'я і збільшення довголіття - спорт. Щорічно в Україні відзначається День фізкультури і спорту, в цьому році ми відзначаємо це свято 14 вересня. За традицією, в переддень свята прийнято підбивати підсумки спортивної роботи за минулий рік та будувати плани на рік майбутній.

Минулий рік для нас, як і для всіх працівників підприємства, був досить непростим. Після виходу з простою спортивний клуб «Промінь» відчув зміни в кадровому складі «ДНІПРОАЗОТу» - в період простою пішли з заводу багато працівників, а в їх числі і активні спортсмени.

Проте, спортклуб живе і працює, намагаючись зберегти свої кращі традиції. Протягом спортивного 2019 року в нашому СК були проведені відкриті турніри з гандболу та пляжного волейболу, присвячені святкуванню Дня Хіміка; традиційний відкритий турнір на Кубок з волейболу пам'яті Ю.А.Редіна; спортивно-розважальні заходи в програмі Днів здоров'я на базі ЛОК «Хімік».

Спортивний клуб «Промінь» відомий в місті як привітний господар, який завжди радий гостям. У цьому році він приймав на своїй базі учасників традиційного кубкового турніру з волейболу, присвяченого 33-й річниці ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС; учасників відкритого Меморіалу з шашок пам'яті В.Богуславського, а також турніру з шахів пам'яті Р.Єрмакова і шахово-шашкового турніру до Дня Незалежності України.

У спортивному клубі «Промінь» є всі умови для занять фізичною культурою і спортом. У вересні-жовтні стартує новий спортивний сезон, а це значить, що починають роботу групи по дзюдо, айкідо, фітнесу Зумбо, дитячого футболу, аматорські групи за видами спорту. Завдяки підтримці адміністрації підприємства, працівники «ДНІПРОАЗОТ» мають можливість безкоштовно займатися в групах по волейболу, бадмінтону, у вільний час будь-який бажаючий може прийти в СК і пограти в настільний теніс на столах у фойє клубу.

Учасники відкритого турніру з гандболу.
.

На турнірі з волейболу пам'яті Ю.А.Редіна.
.

Учасники Дня здоров'я на базі ЛОК «Хімік».