Старий Новий рік в сім'ї ветеранів

10 січня по старій добрій традиції в ПК «Хімік» відбулася святкова зустріч ветеранів «ДНІПРОАЗОТ», приурочена Старому Новому року. Майже двісті ветеранів праці колишніх працівників різних підрозділів підприємства прийшли на цю зустріч, і це вкотре підтверджує те, що і в роботі, і на заслуженому відпочинку «ДНІПРОАЗОТ» - це велика дружна сім'я, а енергія наших ветеранів продовжує підживлювати досвід нинішнього покоління азотчиків , служить зразком організації праці і дозвілля.

На зустріч з ветеранами прийшов Голова Правління АТ «ДНІПРОАЗОТ» С.Л.Сідоров, голова профспілкового комітету підприємства Г.В.Потуремець, почесними гостями свята стали: голова міської організації ветеранів України Л.І.Теселкіна і голова Південної районної організації ветеранів В. Ф.Чабан.

Свято традиційно вийшло яскравим, насиченим, цікавим навіть енергійним, судячи з танцювальної дискотеці ветеранів в фіналі зустрічі. А до цього була чудова концертна програма, підготовлена творчими колективами ПК «Хімік», за участю ветеранів «ДНІПРОАЗОТ». Соціальна платформа підприємства залишається міцною і надійною на всі часи. Все робиться для того, щоб створити для азотчиків старшого покоління справжнє сімейне свято, порадувати і додати в їхнє життя побільше яскравих позитивних емоцій.