Щастя в подарунок

12 березня в ЛОК «Хімік» пройшла чудова концертна програма - виступи творчих колективів ПК «Хімік». І тут треба сказати, що у нас на «ДНІПРОАЗОТ» традиційно все дуже раціонально і продумано влаштовано: в повній мірі збережена соціальна сфера, а значить, організувати змістовне дозвілля відпочиваючим в цеху здоров'я - ЛОК «Хімік», може інший цех - ПК «Хімік ». І в день концерту - ясний і весняний - цех культури поділився подарунком - частинкою щастя.

Міжнародний День щастя відзначається в березні з 2013 року. І його дата - 20 березня, обрана не випадково: саме в цей час настає весняне рівнодення, коли день стає дорівнює ночі по тривалості, а потім світла стає все більше і більше, і значить, - прощай зимова депресія.

Так і було задумано в сценарії режисера ПК «Хімік» і ведучою концерту Світлани Мережко - до Дня щастя підготувати цікаву творчу програму за участю колективів ПК «Хімік». Завданням сценариста і режисера програми було об'єднання номерів в єдиний стильовий і тематичний ( «Щастя в подарунок») ланцюжок. Зроблено це було вміло, красивим рішенням стало досить непростий для таких невеликих концертних програм включення інтерактивного блоку - живого спілкування з глядачами.